МЕНЮ

КАТЕГОРІЇ
Новини команди [89]
Районні новини [52]
Інші новини [12]

SPORT.IF.UA

ЧАТ

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

СТАТИСТИКА

Головна » 2014 » Березень » 19 » ФК «Калуш» виступить в першій лізі
12:51
ФК «Калуш» виступить в першій лізі

Минулої п’ятниці в приміщенні офісу ІФФФ (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80) відбулась нарада за участю президентів одинадцяти футбольних клубів першої ліги – учасниць минулорічного чемпіонату області. На заході були присутні керівники обласної федерації футболу – Клим Т. П., Сікора В. В., Луцький В. А., члени виконавчого комітету – Васильків М. М., Лаврів І. Г., Овчар М. М., голова тренерської Ради – Пристай М. С.
Вступне слово виголосив виконувач обов’язків голови Тарас Клим, який закликав керівників провідних клубів докласти максимум зусиль, для того, щоб зберегти обласний футбол. Бо через складну ситуацію в країні, на більше розраховувати важко. В нинішніх умовах на клуби чекає жорстка економія і скорочення витрат, і федерація готова до такої роботи. Зі своєї сторони, керманич обласного футболу пообіцяв врахувати всі пропозиції, щоб в цей непростий рік провести обласний чемпіонат для футбольних уболівальників.
Виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора повідомив присутнім, що сезон-2014 стартує 27 квітня. Федерація провела значний об’єм роботи в регіонах. З можливих учасників вищого дивізіону Косів виявив бажання грати в другій лізі, відмовились від підвищення в класі «Карпати» (Кути) і «Сокіл» (Павлівка). У випадку відсутності "кворуму", йшлося про об’єднання двох ліг у одну з формуванням двох зон по територіальному принципу. Вивчивши стан справ на місцях – а на цей час вже є підтвердження від десяти команд (під питанням залишається «Нафтовик») – вирішили провести чемпіонат-2014 в двох лігах. Для збалансованості календаря змагань необхідна парна кількості команд-учасниць, оптимальний визначений варіант – 12. Тому можливою є участь одного чи двох представників другої ліги, які мають відповідну матеріально-технічну базу.
Як зауважив заступник голови ІФФФ Василь Луцький, перебудови футбольного господарства зараз потребує вся наша країна. Так, замість другої ліги ПФЛ, яка є умовно-професійною, активно обговорюється створення перехідної ліги. Для області потрібна планова реорганізація, яка вже розпочалась (зменшення кількості команд). Також заслуговує на увагу перехід на систему проведення змагань "осінь-весна", до чого спонукає єдина реєстраційна база. Ще одне питання найближчого майбутнього – це реорганізація ДЮФЛ. Для цього пропонується відмовитись від юнацьких складів і прив’язати клуби до місцевих футбольних шкіл, яким буде надаватись фінансова підтримка.
В ході розгляду порядку денного присутні ухвалили рішення зберегти розміри оплати арбітражу, заявочних та індивідуальних членських внесків на минулорічному рівні, а також залишити в Регламенті вимоги відеозйомки матчів і використання четвертого резервного арбітра. Інші пропозиції – що стосувались зниження віку гравців юнацьких складів і участі футболістів за відповідним місцем реєстрації проживання не знайшли підтримки.
Голова Науково-методичної ради ІФФФ Микола Васильків наголосив на вимоги що до статусу тренерів любительських клубів, які повинні бути введені в штат або працювати по угоді на громадських засадах. Вони зобов’язані мати диплом "С" ФФУ чи бути слухачами відповідних курсів. В зв’язку з цим, Івано-Франківська обласна федерація футболу та Науково-методична рада ІФФФ оголошує набір слухачів курсів для навчання тренерів дитячо-юнацьких спортивних закладів та аматорських футбольних команд області, які розпочнуться наприкінці березня.

Офіційний сайт ФК «Калуш»

 

Категорія: Інші новини | Переглядів: 683 | Додав: Admin
ТАБЛО
Чемпіонат
Наступний матч
1 ліга група А
4 тур
Суддя:
29.04.2018 _._  

_:_
"Підгірки"   "Перекоси"
Попередній матч
1 ліга група А
3 тур
Суддя: Коневич
22.04.2018 13.00  

2:3
"Перекоси"   "Сокіл"

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команда І О
1.  Сокіл 0 0
2.  Підгірки 0 0
3.  Збора 0 0
4.  Негівці 0 0
5.  Штурм 0 0
6.  Перекоси 0 0

ФОРМА ВХОДУ

Валюта
Перекоси сайт Калуш футзал фк Перемога чемпіонат футбол Тріумф Володимирівці Монастирець Спаринг спорт турнір кубок район регламент анонс Будучність Сокіл команд склади Тризуб ФСК Студінка штурм Юність Станькова Рух Фортуна Гуменів регіонів ретро нива Войнилів 2:1

ПОШУК

ДРУЗІ САЙТУ


НАШ БАНЕР

Код нашого банера

АРХІВ