МЕНЮ

КАТЕГОРІЇ
Новини команди [89]
Районні новини [52]
Інші новини [12]

SPORT.IF.UA

ЧАТ

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

СТАТИСТИКА

Головна » 2014 » Липень » 1 » «Калуш» розгромив «Нафтовик»
13:55
«Калуш» розгромив «Нафтовик»
В сезоні-2014 долинський «Нафтовик» поніс значні кадрові втрати – вчорашні лідери команди успішно виступають в інших колективах області, а беззмінний головний тренер "нафтовиків" Степан Йосипович Штень незвично спостерігав за грою з центральної трибуни в якості почесного президента клубу. Крім того, через перебір жовтих карток пропускав матч в Калуші один з ключових півзахисників гостей Геннадій Паращій, а місце Івана Локатиря в воротах посів його менш досвідчений дублер – Михайло Петрик.
Незважаючи на це, стартовий тон в грі задали саме гості. Вони частіше володіли м'ячем, який намагались швидко доставити в атакуючу ланку, куди на підмогу до Медвідя і Білогубки висунувся капітан Ігор Грицак. Проте до серйозних моментів біля воріт Богдана Кузіва справа так і не дійшла, а вже перший випад калушан виявився результативним: Микола Кравців обігрався з Андрієм Рибатчиним і головою акуратно поклав м'яч в сітку воріт – 1:0. Забігаючи трохи наперед, відзначимо, що найбільшою проблемою для гостей стали помилки в центрі захисту і всі три голи вони отримали саме з цієї зони.
Після пропущеного м'яча Долина продовжила атакувати, залишивши калушанам достатній оперативний простір для контратак. В одній з них Кравців, Рибатчин і Денега закрутили круговерть в штрафній гостей і останній знову виграв боротьбу на другому поверсі у безпорадного Петріва, але не влучив у покинуті ним ворота. За кілька хвилин ще раз влучно пробивав головою Кравців, та тут голкіпер «Нафтовика» вже витягнув важкий м'яч з нижнього кута.
Спроби долинян зрівняти рахунок втілились у шанс Медвідя, який зі зручного відскоку пробив значно вище. Натомість калушани відповіли гострим штрафним Олега Боднара і знову ж ударами головою з другого поверху від Кравціва та Олевича. Але найбільш небезпечний момент створив в’юнкий Любомир Стовбан, який самотужки пройшов п'ятьох гравців оборони гостей і прострілив – Рибатчин, замикаючи дальню з метра влучив у штангу, а добивання Денеги прийняв на себе хтось із захисників.
Кінцівка першого тайму проходила вже за явної переваги господарів поля. Грузний Віталій Яценко раз за разом програвав боротьбу більш швидким Миколі Кравціву і Богдану Денезі, отримавши в одному з епізодів попередження. І, коли вже збігала остання перед перервою хвилина, зв'язка нападників ФК «Калуш» зіграла результативно: Богдан, перебуваючи у доволі вигідній позиції, не пошкодував м'яч для свого партнера і 17-й номер калушан оформив "дубль" – це 2:0 в роздягальню!
Буквально на перших секундах наступної сорокап'ятихвилинки боковий арбітр зірвав чистий вихід від центра поля сам-на-сам з голкіпером Миколи Кравціва. Далі – гра майже весь час протікала в неквапливому темпі, та швидше рухатись гравцям обох команд не дозволяла задушлива тридцятиградусна спека. Помітно прискорились суперники лише в останні десять хвилин зустрічі: після навісу зі штрафного третій м'яч головою забив Ярослав Олевич, а ще – відбувся своєрідний "обмін" гольовими моментами, які не реалізували Ігор Грицак за «Нафтовик» і Володимир Борщ за ФК «Калуш».

ФК «Калуш» (Калуш) – «Нафтовик» (Долина) - 3:0 (юнаки - 6:0)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан, Олевич Ярослав, Микуляк Ярослав (К), Новицький Андрій, Гудак Степан, Боднар Олег, Мельник Орест, Рибатчин Андрій, Стовбан Любомир (Борщ Володимир, 82), Денега Богдан (Демків Ярослав, 68), Кравців Микола
«Карпати»: Петрик Михайло, Сосєнков Олег, Яценко Віталій (Шевченко Василь, 51), Гошовський Михайло, Ільницький Андрій, Дербах Василь, Медвідь Богдан, Гринишин Андрій, Шатковський Олег, Грицак Ігор (К), Білогубка Юрій (Ференц Юрій, 77)
Голи: Кравців Микола (8, 44), Олевич Ярослав (81)
Попередження: Кузів Богдан (57) – Яценко Віталій (38), Сосєнков Олег (84)

В протистоянні юнацьких складів опір гостей тривав практично увесь перший тайм, причому вони самі створили кілька нагод для того, щоб першими відкрити рахунок. Та після 30-ї хвилини калушан в атаці наче прорвало, і на закінчення матчу щойно відремонтоване табло стадіону «Хімік» висвітлило підсумкове 6:0 на користь господарів.

ФК «Калуш-юнаки» – «Нафтовик» - 6:0 (2:0)
ФК «Калуш-юнаки»: Телько Андрій (Сидор Юрій, 57), Іваницький Ярослав, Свирид Віталій, Король Андрій, Романів Артур, Мельник Олександр (Мандрик Віталій, 58), Федорин Ростислав (К) (Маліборський Валерій, 41), Кобрин Олег, Бігун Олександр (Криськів Юрій, 41), Малинка Сергій (Тимків Михайло, 41), Сайчишин Назарій (Басник Володимир, 41)
Голи: Федорин Ростислав (30), Малинка Сергій (37), Басник Володимир (43), Маліборський Валерій (50), Тимків Михайло (53), Король Андрій (56)

Результати зіграних матчів туру:
«Придністров'я» (Тлумач) – «Кроно-Карпати» (Брошнів-Осада) - 1:0 (юнаки - 0:1)
«Славія» (Отинія) – ФК «Турка» (Турка) - 3:2 (2:3)
«Карпати» (Коломия) – «Ніка-Івано-Франківськ» (Івано-Франківськ) - 3:1 (0:2)
«ГалВапно» (Галич) – ФК «Перегінське» (Перегінське) - 0:0 (0:0)

Офіційний сайт ФК «Калуш»
Категорія: Інші новини | Переглядів: 664 | Додав: Admin
ТАБЛО
Чемпіонат
Наступний матч
1 ліга група А
4 тур
Суддя:
29.04.2018 _._  

_:_
"Підгірки"   "Перекоси"
Попередній матч
1 ліга група А
3 тур
Суддя: Коневич
22.04.2018 13.00  

2:3
"Перекоси"   "Сокіл"

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команда І О
1.  Сокіл 0 0
2.  Підгірки 0 0
3.  Збора 0 0
4.  Негівці 0 0
5.  Штурм 0 0
6.  Перекоси 0 0

ФОРМА ВХОДУ

Валюта
Перекоси сайт Калуш футзал фк Перемога чемпіонат футбол Тріумф Володимирівці Монастирець Спаринг спорт турнір кубок район регламент анонс Будучність Сокіл команд склади Тризуб ФСК Студінка штурм Юність Станькова Рух Фортуна Гуменів регіонів ретро нива Войнилів 2:1

ПОШУК

ДРУЗІ САЙТУ


НАШ БАНЕР

Код нашого банера

АРХІВ