МЕНЮ

КАТЕГОРІЇ
Новини команди [89]
Районні новини [52]
Інші новини [12]

SPORT.IF.UA

ЧАТ

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

СТАТИСТИКА

Головна » 2014 » Липень » 16 » «Калуш» поступився «Ретро»
08:53
«Калуш» поступився «Ретро»
Матч першого туру відбору на Кубок регіонів УЄФА попри 27-градусну спеку зібрав у Калуші чималу глядацьку аудиторію. Окрім поважних гостей з ААФУ і керівництва обласної федерації футболу, завітав на стадіон й міський голова Ігор Насалик, який підтримав ідею проведення турніру і якого місцеві уболівальники вже давненько не бачили на стадіоні «Хімік».


Ще до початку короткого відбіркового турніру ФК «Калуш» і ФК «Ретро» розглядались як головні претенденти на вересневу поїздку до Молдови. Попри те, що більшість гравців з Ватутіне в останні роки є постійними учасниками аматорської першості і розіграшу кубка України, відомий у столичному регіоні головний тренер черкащан Микола Артюх додатково залучив до складу своєї комади кращих виконавців-аматорів з інших команд області.


Початок цієї зустрічі суперники провели вкрай обережно – лише на 7-й хвилині Миколі Кравціву, який відірвався від захисників, все ж не вистачило швидкості, для того щоб випередити Дениса Маценка. Натомість більше пощастило номінальним господарям: вже через дві хвилини простріл зі штрафного з правого флангу завершився взяттям воріт. Третяк, який очевидно ще не повністю відновився від травми, несподівано не влучив по м'ячу, і він дістався Андрію Кокошку, котрий невідпорним ударом відправив його в сітку.
Пропустивши вже в дебюті, калушани поступово прийшли до тями і повели планомірний наступ на ворота ватутінців. Гру в основному доводилось вести флангами – з права старався Василь Блащук, а на лівому розхитував оборону Ігор Кушецький. В центральній зоні наші атакуючі гравці постійно знаходились під щільною опікою, до того ж, відмінно діяв у рамці воріт Маценко, що він яскраво продемонтрував після сильного удару Андрія Драгана. Спалах активності калушан, який тривав з 15 по 25 хвилину, перевтілився у моменти, які по черзі мали Блащук і Кравців, проте ініціативу на завершальний удар на себе ніхто так і не взяв. Тому до перерви нашій команді чогось матеріального здобути так і не вдалось.


Друга половина зустрічі також розпочалась наступом калушан і підступним ударом в падінні Миколи Кравціва, який ледь не досяг мети. Надалі досвідчені гравці ФК «Ретро» уміло гасили атаки, періодично обстрілюючи ворота Вандзілюка з далекої і середньої відстані. Після того, як повільного Андрія Драган змінив Любомир Стовбан, гра в атаці калушан пожвавішала. Найбільш імовірний шанс для встановлення рівноваги був на 23-й хвилині, коли відмінний удар зі штрафного виконав Василь Блащук. Проте на межі майстерності і, навіть ціною незначного ушкодження, загрозу в цьому моменті знову ліквідував голкіпер.


Натомість своє уміння реалізовувати стандартні положення знову продемонстрували гравці «Ретро» – хитро виконаний штрафний і рикошет повністю дезорієнтували суперників і Андрій Вандзіляк, який у цій грі не мав значної роботи, вдруге вийняв м'яча з сітки воріт. Отже поразка з рахунком 0:2 залишила господарям турніру мізерні шанси на прохід до наступного раунду змагань. Лишається сподіватись хіба що на поразку черкащан в матчі проти АФ «П'ятихатська» з с. Володимирівки Кіровоградської області і на перемогу з потрібним рахунком в останній зустрічі. Початок матчу ФК «Калуш» – ФК «АФ П'ятихатська» на стадіоні «Хімік» сьогодні о 17.00.

ФК «Ретро» (Ватутіне, Черкаська обл.) – ФК «Калуш» (Калуш) - 2:0 (1:0)
Всеукраїнський відбірковий турнір ІХ-й Кубок регіонів УЄФА. 1 тур
15 липня 2014 – 17.00, м. Калуш, стадіон «Хімік», +27°С, 400 глядачів
Інспектор і делегат ААФУ: Геренда Євгеній (м. Калуш)
Арбітр: Карімов Андрій (м. Львів)
Асистенти: Притула Олег і Ковальчук Юрій (обидва – м. Львів)
4-й резервний арбітр: Салаш Іван (м. Калуш)
ФК «Ретро»: Маценко Денис, Рибцов Володимир, Петренко Сергій, Коваленко Олег, Карнасюк Павло, Безпалий Олександр, Валько Євгеній, Яременко Олег, Євтушенко Максим, Кокошко Андрій, Цупрунов Олександр
Заміна: Попсуй Олександр (66 хв.)
ФК «Калуш»: Вандзіляк Андрій, Третяк Роман, Микуляк Ярослав (К), Новицький Андрій, Вовчук Ярослав, Борисевич Роман (Драган Назарій, 78), Мельник Орест, Кушецький Ігор, Блащук Василь (Рибатчин Андрій, 85), Драган Андрій (Стовбан Любомир, 60), Кравців Микола (Щербина Василь, 74)
Голи: Кокошко Андрій (9), Карнасюк Павло (77)
Попередження: Рибцов Володимир (43), Коваленко Олег (70) – Борисевич Роман (50)

Офіційний сайт ФК «Калуш», фото сайту
«UA-футбол»
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1895 | Додав: Admin
ТАБЛО
Чемпіонат
Наступний матч
1 ліга група А
4 тур
Суддя:
29.04.2018 _._  

_:_
"Підгірки"   "Перекоси"
Попередній матч
1 ліга група А
3 тур
Суддя: Коневич
22.04.2018 13.00  

2:3
"Перекоси"   "Сокіл"

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команда І О
1.  Сокіл 0 0
2.  Підгірки 0 0
3.  Збора 0 0
4.  Негівці 0 0
5.  Штурм 0 0
6.  Перекоси 0 0

ФОРМА ВХОДУ

Валюта
Перекоси сайт Калуш футзал фк Перемога чемпіонат футбол Тріумф Володимирівці Монастирець Спаринг спорт турнір кубок район регламент анонс Будучність Сокіл команд склади Тризуб ФСК Студінка штурм Юність Станькова Рух Фортуна Гуменів регіонів ретро нива Войнилів 2:1

ПОШУК

ДРУЗІ САЙТУ


НАШ БАНЕР

Код нашого банера

АРХІВ