МЕНЮ

КАТЕГОРІЇ
Новини команди [89]
Районні новини [52]
Інші новини [12]

SPORT.IF.UA

ЧАТ

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

СТАТИСТИКА

Головна » 2015 » Травень » 24 » Поступилися лідеру
16:04
Поступилися лідеру
ФК Перекоси - ФК Станькова 2:3 (2:1) (Кобута М'23, Кобута Р'33, 'Савчин В'44, 67', 90+3')

Суддя: Яремків Микола

Склад ФК "Перекоси": Петрів Михайло, Винник Ярослав, Марчук Микола, Сондей Василь, Сорока Степан, Побігун Іван, Вількович Ігор, Кобута Андрій, Кобута Микола, Кобута Роман, Атаманчук Юрій.
Заміни: Вількович Ігор (Сорока Тарас '74)
Попередження: Винник Ярослав, Атаманчук Юрій, Марчук Микола

Склад ФК "Станькова":
Федик Любомир, Височан Ігор, Русановський Роман, Зелінський Ігор, Магас Володимир, Сас Руслан, Савчин Василь, Федан Олександр, 
Вікуловський В, Романів Т.
Заміни: Вікуловський В.(Чмелик В.), Сас Р.(Федик І.),
Попередження:

Кілька років підряд "Станькові" не легко вдається получити виграш у Перекосів. Сьогодні також їм не легко вдалося. Від початкового до кінцевого свистка годарі атакували. У першому таймі Станькова не змогла зігратися тому що переважно м'яч тримався у ногах господарів. Після забитого господарями гола, гості як найшвидше хотіли зрівняти рахунок, але їм у ніяк не вдавалося, перший такйм закінчився з рахунком 2:1. На початку другого тайму як було заплановано гості хібралися із силами і почали атакувати, усі їхні атаки були зірвані. На середині другого тайму гостям вдалося зрівняти рахунок. На закінченні матчу Винник Ярослав передає передачу на Побігуна Івана він виходить один на один з воротарем, але нажаль м'яч не залишається у сітці, поки господарі неможуть прийти до себе, гості мають реалізовуть момент. Рахунок 2:3.

із сайту ФК "Станькова":

 У неділю 24 травня Станькова завітала до Перекосів на матч 5-го туру чемпіонату району. Так уже за останні роки склалося що матчі з Перекосами ніколи не були для Станькви легкими, здобували перемоги але у важкій боротьбі і з мінімальним рахунком. Ось і цей матч не став винятком.

     Гру упевненіше розпочали господарі. Вони швидше призвичаїлись до вологого газону і високої трави. І уже до середини першого тайму вели в рахунку 2-0. Спочатку божевільний удар вдався захиснику господарів Виннику Ярославу а за декілька хвилин після кутового у штрафному майданчику гостей і непорозумінням захисників скористався Кобута Роман подвоївши перевагу господарів. Та перед самою перервою Станькова зуміла скоротити рахунок у матчі. Виходом сам на сам з воротарем господарів скористався кращий бомбардир команди Савчин Василь.

     У другому таймі ініціативу перехопили гості. І з перших хвилин одразу біля воріт господарів почали з'являтись гострі моменти. Та зрівняти рахунок вдалось тільки у середині тайму. Другий гол на рахунку того ж таки Савчина Василя. Увесь наступний час Станькова атакувала а Перекоси успішно оборонялись. Вирішальний момент стався уже у доданий арбітром час помилкою захисників Станькови скористався Побігун Іван та та вийшовши один на один з воротарем свій момент він не реалізував. І тут спрацювало славнозвісне футбольне правило одразу ж у наступній атаці Савчин Василь робить хет-рик і приносить п'яту перемогу поспіль Станьковій. 










Категорія: Новини команди | Переглядів: 658 | Додав: skype18
ТАБЛО
Чемпіонат
Наступний матч
1 ліга група А
4 тур
Суддя:
29.04.2018 _._  

_:_
"Підгірки"   "Перекоси"
Попередній матч
1 ліга група А
3 тур
Суддя: Коневич
22.04.2018 13.00  

2:3
"Перекоси"   "Сокіл"

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команда І О
1.  Сокіл 0 0
2.  Підгірки 0 0
3.  Збора 0 0
4.  Негівці 0 0
5.  Штурм 0 0
6.  Перекоси 0 0

ФОРМА ВХОДУ

Валюта
Перекоси сайт Калуш футзал фк Перемога чемпіонат футбол Тріумф Володимирівці Монастирець Спаринг спорт турнір кубок район регламент анонс Будучність Сокіл команд склади Тризуб ФСК Студінка штурм Юність Станькова Рух Фортуна Гуменів регіонів ретро нива Войнилів 2:1

ПОШУК

ДРУЗІ САЙТУ


НАШ БАНЕР

Код нашого банера

АРХІВ